Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ALGEMENE VERGADERING 5 maart 2020

5 March, 2020

- €35

5  MAART – ALGEMENE VERGADERING… MEER DAN CIJFERS EN LETTERS…

2019 hebben wij netjes afgesloten, tijd om de balans op te maken… Dat doen wij dit keer in Antwerpen, meer bepaald in “ OUT OF A BOX” in de Burburestraat  11.  Ondertussen weet zowat elk lid van de Vriendenkring dat de Algemene vergadering meer is dan rekeningen, begroting en jaarverslag. Wat ook algemeen geweten is, is dat deze dag open staat voor alle leden, of zij nu aan de vergadering deelnemen of enkel aan het randgebeuren…  Wij maken er dus een aangename volle dag van voor alle leden.

Vanaf 09u30 tot 10u15 Onthaal met koffie, thee… en een zoetigheid .

10u15 start van de Raad van Bestuur gevolgd door de Algemene  Vergadering.   De agenda’s en bijpassende documenten kunnen vooraf  aangevraagd worden via vvub@vub.ac.be

Zij die het niet zo begrepen hebben op  cijfers en letters, krijgen de gelegenheid, onder deskundige begeleiding,  het  vlakbij gelegen “M KHA”  (www.mukha.be) te bezoeken.

Om 12u15 geven wij afspraak voor iedereen in “Out of a Box” voor het aperitief. Zo rond 12u45,  begeven wij ons naar “STADSBROUWERIJ  ’T  PAKHUIS” (www.pakhuisantwerpen.be) waar wij aanschuiven aan een heus Breughelbuffet – minder konden wij dit jaar niet doen voor onze hoogsteigen Breughel …. Wij  verlaten  ‘t Pakhuis met en passend aandenken   omstreeks 14u30 voor opnieuw  “OUT OF A BOX”, waar Paula Stulemeyer, afgestudeerde “Hogeschool voor Kunsten “ te Utrecht  en 20 jaar theaterervaring,  onder de titel “Ma Petite Chanson”,  een uur, met een korte pauze tussen de twee delen, Franse chansons brengt, zichzelf begeleidend op accordeon…  Accordeon  en Franse chansons, dat  vraagt  naar  een glaasje… daarvoor wordt dan ook gezorgd.

Zo rond 16u30 als muziek en zang rond de hoofden zijn verdwenen , sluiten wij 5 maart af  met een drankje naar keuze en  genieten nog even van de  tentoonstelling  “e ttaka egimu – a fertile land”  met werken van Josefien Vandermeulen.

Deze ganse dag met alles erop en eraan kunnen wij aan de leden  en partner aanbieden aan, zo denken wij toch, een schappelijk bedrag van 35 euro per persoon.  Het passend bedrag aansluitend bij de inschrijving via vvub@vub.ac.be uiterlijk 25 februari , kan gestort op rekening van de Vriendenkring,  BE92 6528 2200 1223 met vermelding AV. 

Bereikbaarheid  “OUT OF A BOX”… Ondertussen weet iedereen dat ’t Stad een hele grote parking heeft ☺, maar voor 5 maart is die van de Gedempte zuiderdokken (Vlaamse en Waalse kaai)het dichtst bij de Burburestraat  11. Voor de verschillende mogelijkheden  qua spoor, tram, bus verwijzen   wij  naar: www.vrijzinnigantwerpstrefpunt.com

Details

Date:
5 March, 2020
Cost:
€35
Event Category:

Venue

OUT OF A BOX
Burburestraat 11
Antwerpen, 2000 Belgium
+ Google Map
Website:
www.vrijzinnigantwerpstrefpunt.com

Details

Date:
5 March, 2020
Cost:
€35
Event Category:

Venue

OUT OF A BOX
Burburestraat 11
Antwerpen, 2000 Belgium
+ Google Map
Website:
www.vrijzinnigantwerpstrefpunt.com