Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

‘t Zeitje…Herfstlunch

21 October, 2021

- 35euro

Een bezoek aan de Atlantic Wall, een overheerlijk lunchke en meeslepende jazz, dat zijn de ingrediënten voor onze Herftslunch 2021. Onderhand staat het al goed bekend dat het met onze Lente- en dus ook Herfstlunch niet enkel culinair genieten is. Wij doen dit jaar niet anders, maar wel wat verder dan gewoonlijk en daar is reden toe. Het “Quirky Jazzcombo”, met enkele leden uit het VUBorkest, met net toch wat meer dan alleen maar meeslepende muziek en met ook al wel wat naam, kun je niet zomaar eerder waar laten optreden. Een passende locatie vonden wij in Bredene, VC DE FAKKEL, Zwanenlaan 11.

10u15: bezoek aan de Atlantic Wall (WO I en WO II) in Raversyde.

13u00: zetten ons aan de tafel in het VC DE FAKKEL voor een heerlijke lunch, ’t zeitje waardig. Een apero met warme hapjes, een bordje paté met passende garnering, kabeljauwhaasje met Bredenoare-saus, als dessert een mikado-pannekoekje, tot slot koffie met versnapering…. Alles met bijpassende bubbels, dranken en een jazzy muziekje…

14u30: eigenzinnig jazzcombo, oppeppende, genietbare, boeiende en herkenbare jazz opgedirkt met gedichten en bindteksten gebracht door Ingrid Vanrutten (ondertussen bekend van bij het VUBorkest)

17u00: zal het zowat zijn wanneer wij er een einde aanbreien…

In functie van de inschrijvingen en keuze voor vervoer zorgen wij voor een autobus aan het station van Oostende, die zou dan zowat vanaf 09u00 tot 09u45 de treinreizigers oppikken en naar Raversyde brengen. Die autobus staat verder ook in voor het vervoer van Raversyde naar De Fakkel en aan het einde van de dag terug naar het station.
Wij verwachten bij de inschrijving dan ook duidelijke keuzes! Eigen vervoer of trein. Noteer dat de autobus stipt om 09u45 vertrekt aan het station van Oostende!!!

Voor het geheel van deze dag, een zeer democratische all-in kost van 35 €. Inschrijven met keuze van vervoer!, gelet op de optie autocar, uiterlijk 12 oktober! via vvub@vub.be
Storten eveneens uiterlijk 12 oktober, graag op onze nieuwe rekening!!!
BE16 0689 4243 7374 van de Vriendenkring met vermelding “Herfstlunch”.

Verdere details in verband met het vervoeraanbod worden aansluitend op 12 oktober uitsluitend per mail !!! overgemaakt aan de deelnemers.

Details

Date:
21 October, 2021
Cost:
35euro
Event Category:

Venue

Bredene
8450 Belgium + Google Map

Details

Date:
21 October, 2021
Cost:
35euro
Event Category:

Venue

Bredene
8450 Belgium + Google Map